MEDAN TO GO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1863 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Medan to Go. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2024 om 7:02 Het eten was heerlijk! Al een paar keer hier besteld nu en het was iedere keer top! Een aanrader.
8 mei 2024 om 9:14 Eten was koud en smakeloos, vlees van de saté heel erg taai
4 mei 2024 om 23:20 Heerlijk!
28 apr 2024 om 20:04 Zeer goede service van het bedrijf zelf heeft me netjes opgebeld maar thuisbezorgd site heeft fout gemaakt stond 33 min tot bezorging het is dat medan zelf belde ander had ik het waarschijnlijk pas na 3 dagen gehad
20 apr 2024 om 20:01 Het was weer heerlijk. Wel jammer dat we geen gele rijst( zoals besteld) kregen, maar nasi!
17 apr 2024 om 7:28 Smaak was oké. Heel erg jammer dat het koud was toen het aankwam.
7 apr 2024 om 21:28 Medan altijd goed
3 apr 2024 om 20:29 Overheerlijk allemaal
1 apr 2024 om 13:26 Brought the wrong drink, called them and they said they would be bring me the correct one and never came. Also didnt have what i ordered and the food wasnt the best overall. Never ordering here again
31 mrt 2024 om 21:34 Lekker eten en goed warm,heerlijk
24 mrt 2024 om 20:25 Bijna 2 uur moeten wachten tot het er was
24 mrt 2024 om 20:11 Heel erg lekker!